söndag 3 januari 2010

Bröte

Nu har vi tömt Lisa´s rum...Oj vad mycket saker det blir när man städar ur allt!
Nu får hon sova på soffan i vardagsrummet på nedervåningen i en hel vecka *fniss* hon har faktiskt valt det själv, hon älskar "sitt" vardagsrum , hon ville att Nicklas ska fixa en brasa i öppna spisen innan hon somnar så hon får xtra mysigt!!

I morgon klockan 0800 kommer Bossebygg och river en vägg samt sätter upp en vägg, Lisa ska få en walk in closet...jag hatar garderober...även om vi har nya fina så är det en möbel jag INTE gillar....hon ska få inreda den själv och bossebygg ska bygga lite hyllor med mera. Eftersom vi ska ta bort en vägg så blir det lite pill med golv och tak.....Nu har flickorna haft samma golv så det blir inte större problem men dom har värmegolv och i mitten av rummet ca 5 cm där väggen varit så är det ingen mening att lägga ny värme så den lilla biten får vara "kall".
Ja ja det fixar Bossebygg, han är en helt suverän snickare, har gjort allt jobb hos oss i 15 år!!!

Garderoberna har vi ställt in i förrådet eller ställt och ställt....monerat ner och sedan upp igen för dom går ända upp i taket...sicket meck.......Nu är jag ju tillsammans med en man som har tummen mitt i handen men han fixade det faktsikt ganska fort *ler* fast en hel rad med svordommar ingick förstås....

Inga kommentarer: