Jag äter inte kött så ibland kan det blir lite ideé torka...
men ngt som jag alltid återkommer till är:
Om ni köper laxfjärilar, lägger dom i en ugnfast form och fyller "skåran" med
fetaost, ringlar honung över och hackar valnötter och strö över, in i ugnen 175 grader ca 20 minuter KLART!!! Och naturligtvis en god sallad till!!!
Vi tar en till *ler*
Laxfjäril, ugnfast form, fyller "skåran" med pepparrots ost, åxå smaskens!!
Äsch, en till:
Laxfjäril, ugnsfastform fyller skåran med kräftröra, oj så gott!!
Sista nu då:
Laxfjäril, ugnsfastform, fyller skåran med pesto, och river över västerbotten ost! (lite gammal jag vet men den är åxå god!!)
(Samma temp och tid i ugnen på alla recept)
Åhhhh såååå gott, snabbt och enkelt!!!
2 månader sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar