söndag 24 maj 2009

Lisa är hemma igen!!

Lisa kom hem igår kväll! Super skönt! Vi hade en mysig kväll med massor av gott att äta...


Hon har haft det ganska bra men det var ganska tråkiga träningar....
Jag skulle tvätta upp all hennes tvätt idag men såg att det knappt låg ngt i tvättkorgen, måste erkänna att jag blev lätt irreterad..... Trodde hon struntat i det... Men det det visade sig att dom hade fått ett ( 1 !!! ) set med kläder där nere (i "deras" färger) och dom var dom tvugna att ha dom hela lägret....6 st speltillfällen.... Gud vad äckligt, stackars barn.... När kallelesen gick ut stod det att dom skulle ha med sig egna träningskläder men helst i vit/blå färger....Eftersom Akim är röd/vit/svart var vi tvugna att inhandla 6 st vit/blå strumpor, några shorts, vita tshirts hade hon. Och nu fick dom inte använda det....utan samma ställ.......Lisa tyckte det var vidrigt....Strumporna "stod för sig själv"...Gud vad snålt 1 par strumpor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jisses...Varför stod det att man skulle ha med eget?? Och helst i vit/blå????
Ja det frågan tänker jag ställa till" förbunds gubbarna" när jag träffar dom!!! Var så säker!!!

Lisa älskar att baka men hon har aldrig tid... Så när hon såg att jag bakat och inget annat än stall var på agendan i dag så ville hon baka bullar....................Hon tyckte mina blev för små... Så det var bara att "sätta" en deg igen....(fast vi gjorde 2 satser idag med). Dom blev suuperfina!!! Och hon bakade helt utan min hjälp !!! Oj ...Glömmer att hon faktiskt är 15 år *ler*.
Nu står min mage rätt ut efter 2 dagar av allt deg ätande.... Gillar degen mer än bullarna...........
Det har säkert blivit 10 bullar i deg................Ops......................



Lisa´s bullar!!
I morgon kommer Nicklas hem efter en underbar vecka i Barcelona!! Dom har haft toppen väder så han är säkert superbrun!!!
Hundbad står på agendan i morgon.
Måste säga att nu har jag fått mitt bakbegär stillat för ett tag!! *ler*

Inga kommentarer: