fredag 19 april 2013

Lättare, svårare

Dag 2
Vissa stunder känns det lättare än igår
Men vissa stunder känns det svårare

Men jag har INTE rökt idag heller :)))
Wieeeeee

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det kan bli snubblande nära att man trillar dit på en cig om man ofta går och tänker på dem, även om det är typ "Jag har inte rökt idag heller". Tänk inte alls på det - eller i yttersta nödfall: Jag ska aldrig röka mer.

Varje gång du närmar dig ordet cig (även om du bara vill berömma dig) så tänk: BORT DET! Cig existerar inte mer för mig!
Och så gör något som skingrar tankarna, borsta tänderna, ta en prommis, unna dig en kaka, res dig upp och gr några gymövningar eller vad som.
Faller du för en enda cig, då är det kört och då har du kämpat förgäves.

leamington sa...

Tack !
Än går det toppen !!
Får jag ett återfall så kämpar jag igen !
Finns nog ingen "missbrukare" som inte fått återfall men det är inget jag vill ha :)

Anonym sa...

Vet du, DU BESTÄMMER SJÄLV!
m du vill hitta en orsak för att ta en cig och sen fortstta lukta skit. Jag visste inte förrän nu när jag slutat hur illa en rökare luktar (alltid). Pinsamt faktiskt. Och jag som var övertygad om att det inte märktes.
Jag har slutat röta tre gånger tidigare i livet. Varje gång kom en anledning (någon svårt i livet) som gjorde att jag tog en cig - och sen fortsatte jag. Den här gången finns det inte på kartan att jag väljer att ta en cig.
Jag har rökt färdigt i mitt liv, har rökt alla ciggar i alla olika situationer och roligare än så kan det inte bli. Det var ju inte så roligt egentligen. Du kanske känner samma?