fredag 18 februari 2011

Hallucinera

Idag skulle vi ha åkt vidare men här är det Paradiset så vi stannar några dagar till, känns inte som vi kommer att hitta ett bättre ställe..

Här är som sagt helt underbart, vi bor i en Bungalow gjord nästan helt i glas alldeles vid havet, stället har bara haft öppet i 30 dagar så allt är såååå fint, suuuper trevlig personal, speciellt en man, man kan bara inte låta bli att älska honom, han är gay och då menar jag verkligen gay, som vi skrattar åt alla hans påhitt.

Han har gått frisör och make-up skola jobbat som det i några år men tröttnade, studerade till läkare men hoppade av efter 2 år.
Studerade sen till hotell direktör så nu är han chef på vårat ställe
Snygg så in i bänken!
Han borstar och flätar flickornas hår , Lisa har en jäkligt snygg leopard bikini som han bara trånar efter, han slängde över bikini snörerna över halsen och posade, titta så snygg jag är i leopard osv osv osv, så han förgyller våra dagar!!

Lisa har varit sjuk, rikigt sjuk, över 40 graders feber, dock bara för några timmar men hon hallucinerade, vägarna rörde sig, mönstren på gardinerna blev monster, lampan i taket pratade .... Inte kul när man är på en liten liten ö lååångt från ett sjukhus...Men det vände och när vår nye vän fick höra detta morgonen efter när hon piggat på sig lite så ville han titta till henne med en gång, han satte sig på sängkanten och kände på hennes puls, räknade och gick för att hämta lite medicin och ris soppa.
Lisa var mycket bättre igår men fick stanna inne i Bungalowen hela dagen men med alla glasdörrar öppna så frisk havsluft fick strömma in.
Hon hade lite svårt att sova igår, hon sov ju nästan konstant i 36 timar innan, vaknade bara när vi skulle ge henne vätska.

Ikväll är det full moon party på vårat ställe, seafood barbeque, personalen ska showa lite, ska bli kul! Här finns än så länge bara 8 bungalows och i 3 av den bor det svenskar.

Lisa har hittat ett litet litet bageri som gör brownie supergoda men vi letar fortfarande efter ett ställe med ok kaffe och då menar jag att vi nöjer oss med ok men inte då....

Inga kommentarer: